В края на миналата година станахме свидетели на премиерата на най-екстремното MINI

...
В края на миналата година станахме
свидетели на премиерата на
най-екстремното MINI
Коментари Харесай

MINI с пакет John Cooper Works GP

В края на предходната година станахме свидетели на премиерата на най-екстремното MINI в цялата история на легендарната марка. Новото MINI John Cooper Works GP дебютира в лимитирана серия от единствено 3000 екземпляра, всеки един от които отличаващ се от общоприетата версия на спортния автомобил с двулитров, четирицилиндров турбоагрегат (MINI TwinPower Turbo Technology) с оптималната мощ от 306 конски сили, особено разработени окачване и аеродинамика, различни доработки, включително и 3D принтирани елементи, и други усъвършенствания.

Сега MINI анонсира, че компанията е разработила обособен John Cooper Works GP пакет, който ще бъде разполагаем в заводско изпълнение за MINI John Cooper Works от юли тази година.

В пакета са включени извънредни, до момента, за GP версията детайли, в това число John Cooper Works заден спойлер, капаци на огледалата, контрастно цветово изпълнение на екстериора, черни въздухозаборник, дръжки на вратите и капак на резервоара, и други.

Присъствие означават също по този начин 18-цолови олекотени алуминиеви джанти, Piano Black рамки на фаровете, тонирани основи на предните и задните светлини, черно MINI лого в предната и задната част, John Cooper Works спортни седалки и волан и други.

С оптимален въртящ миг на двигателя си от 450 Нм, двуместното е най-бързата кола на марката, като обещава възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за само 5.2 секунди и оптималната скорост на движение от 265 км/ч.

Със 75 конски сили по-голяма мощ от MINI John Cooper Works, компактният екстремист идва с редица характерни за версията си новости, включително специално оптимизирана охладителна система, специално създадена спортна изпускателна система, 8-степенна роботизирана предавателна кутия Steptronic, подобрено и снижено към пътя с 10 мм в сравнение с MINI John Cooper Works спортно окачване, неповторима за версията спортна спирачна система, тематични предна и задна престилка, напълно нов заден спойлер, карбонови вежди на калниците и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР