В края на миналата година Европейският парламент одобри предложението 2022

...
В края на миналата година Европейският парламент одобри предложението 2022
Коментари Харесай

Представители на спортното министерство на среща с институции и организации за Европейската година на младежта`2022

В края на предходната година Европейският парламент утвърди предлагането 2022 година да бъде Европейска година на младежта. Инициативата бе оповестена от ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен по-рано през месец септември.

По този мотив зам.-министърът на младежта и спорта Яничка Труева и екипът на дирекция „ Младежки политики “ организираха предварителна среща с представители на институции и организации, измежду които Министерството на труда и обществената политика, Министерството на вътрешните работи, Държавната организация за протекция на детето, Центъра за развиване на човешките запаси, Националното съдружие на общините в Република България, Национален юношески конгрес и УНИЦЕФ.
свързани новини7586на 21.09.2020
Предстои сформирането на междуведомствена работна група за обмисляне, образуване и осъществяване на дейностите, свързани с Европейската година на младежта в България.

Целта на срещата бе показване на главните цели на ММС и цялостното обмисляне на действия и събития в границите на самодейността, които ще бъдат изпълнени в дух на партньорство и синхрон сред виновните институции и организациите, работещи с и за младежите.

Участниците одобриха позитивно метода на Министерството на младежта и спорта за съдействие сред главните участници в областта на младежките политики и се сплотиха към правенето на общ информационен проект, обязаност и поредност на идните събития и акции.

Целта е реализиране на устойчиви резултати, сливане на експертизата, опция за директен разговор и качествено присъединяване на всички заинтригувани страни. В качеството си на народен координатор Министерството на младежта и спорта следва да разгласи календара на събитията, които ще бъдат общодостъпни за всички младежи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР