В края на миналата година Александра Дадарио съобщи на почти

...
В края на миналата година Александра Дадарио съобщи на почти
Коментари Харесай

Голяма промяна за Александра Дадарио

В края на предходната година Александра Дадарио заяви на съвсем 23 милиона свои почитатели, че ще се омъжва. Новината не беше кой знае какъв брой шокиращата, тъй като в последните месеци актрисата не спираше да показва любовното си благополучие.
 Александра Дадарио, Андрю Форм и новината за годежа им
Ще има ли женитба за Александра Дадарио

Актрисата към този момент е сгодена

И не щеш ли сватбата е реалност - Дадарио към този момент е омъжена за Андрю Форм.

36-годишната актриса от " Белият лотус " и 53-годишният кино продуцент са сключили брак в Ню Орлиънс през юни, като не се прецизира датата. От фотосите виждаме, че сватбата е била в доста сантиментален ретро дух, присъщ за луизианския град.

" Приятелите ми Али и Джейк имаха в действителност страхотна женитба в Ню Орлиънс. Първоначално мислехме да се оженим в Италия, тъй като желаех да пия италианско вино в продължение на три дни без да спирам. Когато започнах фотоси в Ню Орлиънс се сетих за Али и Джейк и се спряхме на града. Град на музика и живот ", споделя Дадарио пред Vogue.

Тя разяснява, че е избрала сватбена рокля на Danielle Frankel, тъй като в нея се е чувствала като от Ню Орлиънс и тъй като тя е била изключително подобаваща за луизианската горещина. И добавя, че шафери на късата гала са били децата на Форм от брака му с Джордана Брюстър.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР