В края на лятото риалити звездата Джино Бианкалана и годеницата

...
В края на лятото риалити звездата Джино Бианкалана и годеницата
Коментари Харесай

Ето в какъв лукс живее Джино Бианкалана

В края на лятото риалити звездата Джино Бианкалана и годеницата му Кристиана споделиха в обществените мрежи новината, че ще стават родители. Полът към този момент също е ясно – двамата ще се радват на момиченце. Още тогава щастливият баща заля профила си в инстаграм с видеа от специфичния миг, в който предлага брак на обичаната си в Чикаго.

Преди това много дълго време двамата липсваха от всички обществени мрежи, което на моменти ни караше да се замислим дали двамата въобще са дружно. Съвсем неотдавна Джино Бианкалана показа кадър на Кристиана с огромното коремче и безусловно разтопи всички почитатели на звездното семейство. След гибелта на бащата на Джино той дълго време не можеше да си откри място от тъга, тъй че тази вест сигурно е безоблачен лъч за него.



Двукратният победител на риалити предаването “ Big Brother “ постоянно е показал разточителен метод на живот поради фамилния бизнес в Америка. Коли, къщи, скъпи облекла и аксесоари – нищо от това не е проблем за Джино. След злополуката с мотор, в която той едвам оцеля на косъм, мина през общо 7 интервенции, някои от които животоспасяващи – представете си за каква сума става въпрос единствено.

След несполучливите си връзки с известни и непознати хубавици тъкмо по време на възобновяване си Джино се срещна с Кристиана в болница в България, отбелязва vbox7. В момента двамата живеят в Чикаго и наподобява, че всичко към тях е просто прелестно. Бяхме сигурни, че домът им наподобява ужасно, само че от фрагментите, които половинката на Джино показа, напряко останахме без думи – проличава си, че доста, доста пари са вложени в този дом – класата си проличава отдалеко.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР