В края на изминалата година, от Renault анонсираха най-новия модел

...
В края на изминалата година, от Renault анонсираха най-новия модел
Коментари Харесай

Renault показа наследника на Kadjar

В края на миналата година, от Renault анонсираха най-новия модел в своята гама – Austral. Той е директен правоприемник на най-големия кросоувър в гамата на французите – Kadjar и ще бъде показан публично по-късно тази година. Преди това да се случи, маркетинговият отдел на Renault популяризира няколко фотоси на затрупан с камуфлаж автомобил, както и къса информация за него.
`Renault

Новото Renault Austral ще бъде издигнато на платформата CMF-CD3, която се употребява още от Nissan и можем да намерим при новия Qashqai и X-Trail. Благодарение на нея, Austral би трябвало да е по-комфортен, да предлага повече системи за сигурност и по-добра изолираност на звука.
`Renault

Макар да не виждаме цялостния дизайн на SUV-то, ясно можем да разпознаваем новия дизайнерски език на марката, който бе показан с електрическия Megane E-Tech. Към момента знаем, че Austral ще бъде дълъг тъкмо 4.51 метра, което е повече от това на упоменатия към този момент Megane.
`Renault

По време на тестванията от Renault са наели 900 лидера, които да тестват Austral по пътищата на Франция, Испания, Германия и Румъния и да изминат 600 хиляди километра. Допълнително от Renault тестват Austral и на писта, където задачата е към 1.4 милиона километра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР