В края на февруари тази година, специалистът в областта на доработката на

...
В края на февруари тази година,
специалистът в областта на доработката
на
Коментари Харесай

NOVITEC прави само 18 Ferrari 812 GTS N-LARGO

В края на февруари тази година, специалистът в региона на доработката на коли от портфолиото на Ferrari анонсира плана си 812 GTS N-LARGO. Няколко месеца по-късно разбираме, че тунинг компанията е взела решение да пусне лимитирана серия от 18 представителя на автомобила, всеки един от които обещава възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за само 2.8 секунди.

Ferrari 812 GTS N-LARGO се отличава от оригиналната версия на модела както с интериорен пакет с благоприятни условия за цялостна персонализация, по този начин и екстериорен такъв, в който са включени нови аеродинамични съставни елементи от въглерод, така и олекотени джанти, основани съвместно с американската компания Vossen.

С впечатляваща осанка и сърцевина, доработената версия на Ferrari 812 GTS с неговият 12-цилиндров, V-образен мотор, обещава забележително нарастване в максималната си мощ. След намесата на екипа на тунинг-компанията, показателят тук може да бъде повишен от "стандартните " 800 на 840 конски сили, коите се реализират и в следствие на интегрирането на напълно нова спортна изпускателна система. Повишен също така е оптималният въртящ миг на агрегата- от 718 на 751 Нм.



С опция за монтиране на нови спортни пружини, намаляващи отстоянието на колата от пътя с към 35 мм, тунингованото Ferrari 812 GTS, който разполага също по този начин и със особено разработен екстериорен карбонов пакет, обещава възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 2.8 секунди и оптималната скорост на движение от 345 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР