В края на есенния полусезон в Берое положението не е

...
В края на есенния полусезон в Берое положението не е
Коментари Харесай

Берое и Царско село ще търсят излизане от кризата

В края на есенния полусезон в Берое ситуацията не е толкоз свело, колкото се очакваше. Треньорската рокада не докара до предстоящото бързо стабилизиране в представянето на тима и резултатите са извънредно незадоволителни. Старозагорци отпаднаха от Купата на България, а в efbet Лига изпаднаха от първата шестица. Преди седмица тимът загуби Битката за Тракия против Ботев Пловдив и заема 8-о място в класирането. Домакинството на Царско село е добър късмет футболистите на Димитър Димитров да се върнат към победния път и паралелно да си отмъстят на новака в елита за загубата с 1:2 при започване на сезона.

Царско село също не е в цветущо положение. В последните си 4 мача съставът на Никола Спасов позволи три провали и завоюва единствено една точка в семейството на Етър, когато стигна до 2:2 с два късни гола. "Царете " са 12-и в подреждането, а след тях са единствено Ботев Враца и Витоша Бистрица. Отборът обаче е спечелил съвсем половината от актива си на непознат терен и сигурно няма да се съобщи току-тъй в Стара Загора.

Интересно ще е и опълчването сред Димитър Димитров-Херо и неговия наследник Виктор Димитров, който е асистент на Никола Спасов в Царско село.

"Ще бъде прочувствено, само че се надявам аз да изляза краен победител. До момента постоянно съм подкрепял тимовете на татко ми, само че в този случай съм задължен да пазя ползите на Царско село ", показа Димитров-младши.

За домакините няма да играе осъденият Педро Еуженио, само че след наказване в групата се завърна Иван Минчев. Атаката ще води легендата Мартин Камбуров, подкрепян от Юлиан Ненов, Ибрахима Конте и Рубен Бригидо.

В Царско село с контузия е Мартин Димитров. Новият бразилец - Шарлестон Силва дос Сантос получи картотека и ще бъде разполагаем на Никола Спасов, само че евентуално ще остане на пейката. В офанзива за гостите ще започва Венцислав Христов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР