В края на една колкото тежка, толкова и приятна кампания

...
В края на една колкото тежка, толкова и приятна кампания
Коментари Харесай

Ку-ку бенд веселиха над 7 хил. души в Пловдив

" В края на една колкото тежка, толкоз и приятна акция сме. Тежка, тъй като цените вървят нагоре и мъчно се оправяме, само че приятна, тъй като се срещнах с хора като вас ", сподели лидерът на листата на Има Такъв Народ в Пловдив-град Гроздан Караджов на грандиозния концерт на " Ку-ку бенд " нощес в Пловдив. Той предложения на сцената и останалите кандидат-депутати на партията в града под тепетата, с цел да ги показа на публиката. " Това сме ние, доста постоянно охулвани, доста постоянно заливани с неистини, само че твърдо уверени, че всички вие заслужавате истината. Ние сме постоянно с вас ", сподели още Караджов.



Площад " Централен " в Пловдив почерня от хора поради концерта на звездите на " Ку-ку Бенд ", най-мащабното предизборно събитие в Пловдив за цялата акция, проведено от партия " ИТН ". Над 7 хиляди души запълниха пространството сред Военния клуб и Централна поща, с цел да се забавляват дружно с Краси Радков, Йордан Йончев-Гъмзата, Борис Солтарийски и Невена Цонева.



Най-смешният комедиант в страната Краси Радков подгря публиката със своите скечове и предложения на сцената кандидат-депутатите от Има Такъв Народ в Пловдив.

Йордан Йончев и неговият брас бенд, Борис Солтарийски и Невена Цонева забавляваха публиката близо 3 часа със свои настоящи шлагери и типичен части на " Ку-ку Бенд ". Борис Солтарийски предложения на сцената рокерите от мотоклуб " Анархия ", които бяха пристигнали на площада, с цел да поддържат партията на своя сътрудник рокер Слави Трифонов и подвигаха мощен звук с мощните си машини край площада.



Грандиозното шоу приключи с " Боят настана " и " Моя страна, моя България. "  

Купуването и продаването на гласове са закононарушения!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР