В Корона кризата много хора пренастройват своите планове за ваканция. Вместо да

...
В Корона кризата много хора
пренастройват своите планове за
ваканция. Вместо да
Коментари Харесай

Ваканция 2020 - колата в главната роля

В Корона рецесията доста хора пренастройват своите проекти за ваканция. Вместо да летят до Австралия или Доминиканската република, хората сега изследват родината си с кола. Освен това, пътуванията до доста съседни европейски страни към този момент са възможни отново с помощта на постепенното отваряне на границите.

Неотдавнашно изследване по темата „ почивка с кола “ от името на reifen.com показва, че 93 % от анкетираните обикновено си показват да отидат на почивка с кола. В изключителните времена на пандемията 75 % от германците дори биха пътували още повече с кола за вакнацията си от преди.

От друга страна, обстановката изглежда много по-зле за туристическите организации. Само 42 % от интервюираните биха използвали аероплан, с цел да стигнат до своята дестинация за отмора, а само единайсет % приказват за трен и само седем % гласоподават за разходка с лодка.

Интересното е, че почивката с кемпер или каравана не е същинска опция за всички германци: 46 % са за, само че 53 процента са срещу. Може би това се дължи и на обстоятелството, че повече от половината от анкетираните в никакъв случай не са пътували по този метод с такова транспортно средство.

Дори когато бъде открита правилната форма на превоз, въпросът за настаняването към момента е проблем. Почти 60 процента от интервюираните сега биха предпочели ваканционен апартамент за почивката си с кола, а хотелите са на второ място с 41 %.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР