В конкурса са подадени над 150 кандидатури от цялата странаЖурито

...
В конкурса са подадени над 150 кандидатури от цялата странаЖурито
Коментари Харесай

Започна гласуването на „Сайт на годината”

В състезанието са подадени над 150 кандидатури от цялата страна

Журито и публиката ще дадат своя глас, с цел да отличат уеб страниците на годината

Интернет потребителите у нас към този момент могат да гласоподават в единствения конкурс за български уеб планове – „ Сайт на годината ”, организан от „ Фондация за интензивно развиване на уеб ” за да покаже най-хубавите български уеб сайтове.

Кандидатстването в състезанието продължи до 10 септември и всеки участник можеше да се записва в до две от общо 10 категории. Сега журито и публиката ще дадат своя глас, с цел да отличат уеб страниците на годината.

Гласуването ще продължи до 30 септември , като всеки може да избере собствен любимец на уеб страницата на самодейността – BGWeb. Победителите на публиката ще получат грамота, а на журито – грамота и специфична статуетка.

Ще се включи и жури, което с присъствено гласоподаване ще дефинира до три плана, персони, начинания, с принос върху развиването на уеб в България в последната година или като цяло. Възможно е да се предлагат и участници, достигнали интернационално самопризнание и развиване. След разискване на всички кандидатури ще се изберат до 3 носителя на специфичната премия на „ Сайт на годината ”.

Категориите на състезанието са 10 – девет са за уеб сайтове, една е за мобилни приложения. Най-голям интерес провокираха категориите „ Фирмен уебсайт ”, „ Сайт за услуги ” и „ Продуктов уебсайт ”.

„ Радвам се, че успяхме да притеглим повече от 150 кандидатури , както и да мотивираме 52 потвърдени експерти по програмиране, уеб дизайн или цифров маркетинг да станат членове на журито ни. Пред тях стои сложната задача да отличат най-хубавите планове ”, показа Жюстин Томс от „ Фондация за интензивно развиване на уеб ”.

Официалната гала по награждаването ще се организира на 4 октомври. Победителите ще получат влиятелното отличие „ Сайт на годината ” за съответната категория, неповторима статуетка и грамота.

„ Освен на спечелилите в оповестените категории, ще дадем и специфични награди на до три плана, персони, начинания , които имат забележим и значим принос върху развиването на уеб в България в последната година или като цяло ”, сподели Любомир Русанов от „ Фондация за интензивно развиване на уеб ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР