В коалиционното споразумение на “Демократична България“ ще има много ясни

...
В коалиционното споразумение на “Демократична България“ ще има много ясни
Коментари Харесай

“Демократична България“ няма да се коалира с ГЕРБ, ДПС и БСП

В съдружното съглашение на “Демократична България “ ще има доста ясни червени линии – обединяването ще се яви независимо на избори и няма да влиза в обединения с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия “. Това сподели в сряда съпредседателят на “Демократична България “ Христо Иванов пред бТВ.

В края на предходната седмица другият съпредседател на обединението Атанас Атанасов разяснява, че са вероятни договаряния с Българска социалистическа партия, в случай че лявата групировка поддържа програмата на “Демократична България “.

Христо Иванов изясни, че за цели, свързани с демокрацията и върховенството на закона, " Демократична България " ще работи за реализиране на необятни болшинства.

“Длъжни сме да дадем не просто констатации какъв брой е мъчно и каква е корупцията, би трябвало да дадем път, с цел да могат българските жители да се надяват, че България може да се освободи от епохата " Борисов ", епохата на омертата и корупцията. В името на това ние ще се обърнем към всеки депутат “, сподели Иванов.

В края на предходната седмица той обвърза назначението на Виолета Сечкова за почетен консул на Южна Корея в България с мистериозната българска “Мата Хари “, за която министър председателят Бойко Борисов изяснява, че е снимала в дома му, оставяйки пари и злато в чекмеджето му. От думите на Борисов може да се допусна, че той знае коя е тази жена, само че при обясненията си пред прокуратурата, той не е разкрил нищо. Сечкова е жена на близкия до премиера Александър Сталийски.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР