В китайския град Нанян 28-годишната Ян Сюе, майка на двугодишни

...
В китайския град Нанян 28-годишната Ян Сюе, майка на двугодишни
Коментари Харесай

Млада жена реши да увеличи бюста си тайно от своя съпруг и се случи най-лошото СНИМКИ

В китайския град Нанян 28-годишната Ян Сюе, майка на двугодишни близнаци, решила да си направи пластичната интервенция скрито от околните си.

Единственият човек, който знаел за проектите на момичето, била майка й. Ян Сюе й споделила, че не е яла нищо от сутринта, защото ще отиде на втора интервенция за поправяне на бюста. Предишната намеса е била преди два месеца и брачният партньор й твърди, че не е знаел за нито една от медицинските процедури.



Вечерта на същия ден, брачният партньор на момичето получил позвъняване по телефона, с което го известявали, че жена му умира. Пристигайки в клиниката, той видял, че брачната половинка му му кърви от очите, носа, устата и ушите, а по шията й имало голям брой следи от инжекции. Лекарите от незабавна помощ установили гибелта й.

Сега клиниката е затворена. Както се оказало, в нея нямало съоръжение, което да избави живота на пациента при положение на неочаквани затруднения, а лекарите не разполагали с квалификацията за такива интервенции.



Съпругът на умрялата твърди, че не са му били показани документи за единодушието на брачната половинка му за интервенцията. Той декларира, че е подписан единствено един документ, като подписът „ явно е фалшифициран “.



Местните управляващи и полицията към момента не са открили повода за гибелта на Ян. Води се следствие по случая.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР