В китайската социална мрежа Weibo се появиха снимки на новия

...
В китайската социална мрежа Weibo се появиха снимки на новия
Коментари Харесай

Появиха се първите снимки на стъкления iPhone SE 2

В китайската обществена мрежа Weibo се появиха фотоси на новия iPhone SE със стъклен корпус. Първи тази информация откриха експертите на чешкия уебсайт Letemsvetem.
Най-много се вижда преходът към стъклен заден панел. Предполага се, че това е направено с цел да се усъвършенства безжичното зареждане. Но не е изключено стъкленият тил да е просто една козметична смяна. Камерата и светодиодната фотосветкавица са на същите места, а техните размери не са се трансформирали. Отстрани се вижда алуминиевата рама.



От долу напълно ясно се вижда общоприетото 3,5-милиметрово аудио гнездо. Това опонира на излязлата наскоро неофициална информация, съгласно която телефонът няма да има елементарен аудио жак. На предния панел се вижда кръглия бутон Home с Touch ID.



Снимките демонстрират, че се употребява остарелия дизайн. Навярно по този метод Apple се пробва да минимизира разноските. Засега това са първите фотоси на iPhone SE 2 и е належащо по-скептично да се отнесем към тяхната меродавност.

Според изтеклата към сегашен ден информация, iPhone SE 2 ще употребява процесора Apple A10 и ще има предна камера с резолюция 5 мегапиксела. Всички анализатори са единомислещи, че устройството ще има безжично зареждане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР