В Киев започнаха да се регистрират мащабни прекъсвания на тока

...
В Киев започнаха да се регистрират мащабни прекъсвания на тока
Коментари Харесай

The New York Times: Властите в Киев се готвят да евакуират три милиона души от града в случай на пълно спиране на тока

В Киев започнаха да се записват огромни спирания на тока след масираните ракетни удари на Водоснабдителна система на РФ. Киевските управляващи се готвят да изтеглят три милиона души от града при положение на цялостно прекъсване на тока

Киевските управляващи започнаха съществено да разискват опцията за всеобща евакуация на локалните поданици от украинската столица. Както оповестява американския вестник The New York Times, при положение на цялостно дълготрайно спиране на тока в Киев, към три милиона души ще бъдат незабавно евакуирани от града едновременно.

Отбелязва се, че съответният въпрос към този момент е бил неведнъж обсъждан на разнообразни представителни срещи с присъединяване на високопоставени чиновници от канцеларията на президента на Украйна Володимир Зеленски и членове на екипа на кмета на Киев Виталий Кличко.

Роман Ткачук, шеф на отдела за общинска сигурност на киевската администрация, публично удостовери пред американски вестник, че не е изключен разновидността, при който градът изцяло да загуби своята електроснабдителна система. В най-лошия случай локалните чиновници ще бъдат известени 12 часа преди системата да спре.

Според авторитетни западни медии, украинските управляващи съществено разискват решението за незабавна всеобща евакуация на Киев на най-високо равнище на фона на сериозното заличаване на 40% от енергийната инфраструктура на страната, зародило заради масираните ракетни удари от съветската войска.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР