В Каварна със заповед на кмета Елена Балтаджиева се премахват

...
В Каварна със заповед на кмета Елена Балтаджиева се премахват
Коментари Харесай

В Каварна се премахват преместваеми обекти, загрозяващи градската среда

В Каварна със заповед на кмета Елена Балтаджиева се отстраняват преместваеми обекти, които загрозяват градската среда, оповестяват от пресцентъра на общината.

Администрацията направи цялостна инспекция на преместваемите обекти в морската зона на града и в местността "Икантълъка ". Там ще бъдат отстранени всички открити фургони.

Договорите с търговците за преместваемите обекти, които изтичат, няма да бъдат възобновени, декларира Балтаджиева, представена от пресцентъра на общината.

По думите ѝ градът ще бъде разчистен от грозните, ръждясали бараки, употребявани за търговски обекти. Само през днешния ден е издадена заповед за унищожаване на три обекта, а следва в околните дни да бъдат отстранени фургони и по улица "Простор ". В тази права премахването на преместваемите обекти ще стане за сметка на общината, защото инспекцията не откри нито кой ги е сложил, нито чия благосъстоятелност са, разяснява кметът.

Според Балтаджиева за акцията в този момент би трябвало да платят всички данъкоплатци в Каварна. Кметът разяснява, че търговците, употребили преместваемите обекти, могат да изискат свободни търговски пространства, каквито има в Каварна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР