„В късния часови пояс, на мястото на „Часът на Милен

...
„В късния часови пояс, на мястото на „Часът на Милен
Коментари Харесай

Махат Милен Цветков

„ В късния часови пояс, на мястото на „ Часът на Милен Цветков “, Нова телевизия ще продължи излъчването на занимателно наличие, филми и сериали, съгласно желанията на феновете, посочени в настоящите изследвания на аудиторията “. С това публично известие, разпратено до публицистите, медията заяви доскоро, че смъква едно от знаковите си лица през септември. В момента всички излъчвания, с изключения на новините са в отпуск, само че от Нова дават обещание съществени промени в част от тях.



Освен махането на „ Часът на Милен Цветков “, от медията анонсираха и други значими промени, които засягат главно Гала. Според формалното известие: „ Лайфстайл предаването „ На кафе “ също се завръща в ефир през септември – с актуализирано студио, нова визия и напълно изменена идея, в която акцент ще са най-известните персони от България и света. Продуцентите дават обещание утринните часове по NOVA да са зона на позитивните страсти, а главната цел на предаването ще е заниманието на феновете. Позитивното въодушевление ще допълват живите репортажи от разнообразни точки на страната и атрактивни нови лица, които ще разискват тематиките на деня с усмивка и без да прекрачват границите на положителния усет. “ Припомняме, че от месеци в общественото пространство се спекулира, че Гала ще се раздели със стола си на водеща, а намекът за нови лица в известието е повече от явен.

„ През новия сезон утринните излъчвания на NOVA „ Здравей България “ и „ Събуди се “ ще бъдат с актуализирани визия и рубрики. Журналистическите екипи ще осведомят за настоящите тематики, само че ще предложат и нови следствия, както и формати, свързани с малко известни исторически обстоятелства, с демографската рецесия, както и с политическите и обществени земетресения в Европа преди изборите за Европейски парламент следващата година “, гласи още формалното известие на медията.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР