В кампанията успяхме да разговаряме с възможно най-много наши сънародници.

...
В кампанията успяхме да разговаряме с възможно най-много наши сънародници.
Коментари Харесай

Искра Михайлова от „Възраждане“: Виждахме как подкрепата за нас се увеличава по време на кампанията

 Open photo

В акцията успяхме да беседваме с допустимо най-вече наши сънародници. Всъщност това е методът, по който „ Възраждане " комуникира от самото основаване на политическата организация.

Ние търсим директния контакт и противоположната връзка, тъй като считаме, че по никакъв метод не би трябвало да вършим крачка, която да ни отделя от българския гласоподавател. Това разяснява в утринния блок на Българска национална телевизия „ Денят стартира " Искра Михайлова от „ Възраждане ", лидер на 27-ми МИР Стара Загора.

Кампанията потегли доста забавно, може би поради изборния цикъл, който се получи предходната година - много неенергично от страна на организации, които до неотдавна бяха доста добре процентно показани.

За нас обаче беше доста друго - ние за първи път виждахме по какъв начин всеки ден ползата и поддръжката към нас пораства. До последната минута ние имахме нови симпатизанти, нови последователи, които се включваха даже да оказват помощ в изборната акция, разяснява още Михайлова.

Кандидатът за народен представител от „ Възраждане " разяснява и тематиката за това по какъв начин биха постъпили, в случай че не реализиран задачата си за независимо ръководство, само че въпреки всичко от тях зависи дали ще има друго държавно управление или ще вървим на нови избори.

Този отговор е елементарен за нас и сложен за България, за жалост, тъй като „ Възраждане " сега е позиционирана по подобен метод, че ние и да желаеме да създадем тази крачка, нямаме сътрудник, с който да я създадем. Имаме някои неща, които ние и в предишното Народно заседание сме поставяли като линии - да вземем за пример това, в този момент не е момента, в който България би трябвало да приема еврото, това, че ние искахме да останем настрана от военния спор. Има разграничителни линии сред нас и всяка една от политическите организации, които бяха показани в 47-то Народно събрание. В тази връзка безпринципно и подмолно към гласоподавателите би било ние изобщо да мислим и да разясняваме това, сподели Искра Михайлова.

Отиването в сходна обстановка на нови предварителни избори сигурно е по-добрият вид, в сравнение с да имаме едно държавно управление, което е несигурно, едно държавно управление, което беше като предходното държавно управление, което от заран до вечер се занимаваше с личностни проблеми и дребнотемия, вместо да се занимава с проблемите на българските жители. Ние виждахме едни безкрайни съдружни препоръки, които единствено разпределяха работни места, безусловно работни места, било то и министерски, и не виждахме никаква посока, която да докара България до някакъв позитив, разяснява още Искра Михайлова от „ Възраждане ".

Има няколко години, които бяха заложени в Плана за възобновяване и резистентност, безусловно седмици преди държавното управление на Петков да се разпусне, и това са - до 2026 година България да понижи с 40 % производството на електрическа енергия от въглища, което в действителност в този боен спор, който е напълно покрай нас, е единственият сигурен източник на произвеждане на ел. сила за България, защото той е затворен цикъл и работи с локален запас, т.е. ние не сме подвластни от външни доставки, разяснява още Михайлова.

И до момента в който всички приказват за диверсификация на какво ли не, предходното държавно управление записа година, на която да понижи с 40 % единственото място, откъдето можем без значение да произвеждаме ток.

За страдание записа и още една година - 2038-ма, в която, както го назоваха те, ние би трябвало да се освободим от въглищните си мощности, т.е. да се освободим от енергийния си суверенитет, както желаят да се освободим от финансовия ни суверенитет.

Виждаме, че спорът в Украйна се разгаря, България би трябвало да заеме доста виновна позиция и това може да стане единствено с виновни държавници. Тези виновни държавници би трябвало да имат смелостта да взимат националноотговорни решения, без да попадат под въздействието на външни сили., разяснява още Михайлова

Ако българите дадат доверието си на „ Възраждане “ и изберат номер 14 в бюлетината на 2 октомври 2022 година, ще получат виновни политици, които да застанат зад българския народен интерес, зад запазването на енергийния, финансов, стопански интерес на страната ни.

Възраждане е с номер 14 в бюлетината!
Възраждане за България!
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР