В изявление, публикувано на сайта на Хамас, се посочва, че

...
В изявление, публикувано на сайта на Хамас, се посочва, че
Коментари Харесай

От Последните Минути: Направиха Го На Решето! Разстреляха С Над 20 Куршума Високопоставена Политическа Фигура! Убиха Самия

В изказване, оповестено на уеб страницата на " Хамас ", се показва, че Баташ " работеше за палестинската идея ", като съгласно тях убитият е бил значим член на палестинската формация.

" Ислямското съпротивително придвижване скърби за сина на синовете си, праведния, и рицар на рицарите си, академик от младите палестински учени и страж на Книгата на Аллах ", се акцентира в изказването на " Хамас ".

Един от главатарите на " Ислямски джихад " Халед ал Баташ упрекна израелската загадка работа " Мосад ", че е виновна за убийството и прикани малайзийските управляващи да извършат " изцяло и бързо следствие " преди убийците да избягат, написа нюз.бг.

" Ние, като семейство, упрекваме " Мосад ", че стои зад убийството на доктор Фади Мохамед ал Баташ, откривател в региона на енергийните науки ", посочи той.

Семейството на убития също упрекна " Мосад ", че са направили покушението против инженера, който живее в Малайзия от 2011 година Баташ е бил женен и е имал три деца.

Според информациите в Малайзия полицията счита, че Баташ е бил погубен от двама души, които са карали мотор BMW и са го чакали да излезе от джамията.

Малайзийските управляващи оповестиха, че " непознати сътрудници " може да са забъркани в убийството.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР