В Израел ресторантите, баровете и кафенетата отварят, но в тях

...
В Израел ресторантите, баровете и кафенетата отварят, но в тях
Коментари Харесай

Само ваксинирани ще могат да ходят на ресторант и бар в Израел |

В Израел заведенията за хранене, питейните заведения и кафенетата отварят, само че в тях ще се позволяват единствено имунизираните, оповестява Франс прес. Това е част от политиката на страната за поощряване на имунизациите.

Отварянето на заведенията е част от програмата за зелени коридори, която започва предишния месец, позволявайки на всички имунизирани да посещават фитнес зали, басейни и други публични места.

Вчера министър председателят Бенямин Нетаняху съобщи, че страната се " връща към живота ", до момента в който разрязва торта в кафене в Ерусалим.

В заведенията обаче не престават да важат условията за минимално разстояние от два метра сред клиентите. В питейните заведения пък се не разрешават диалозите с непознати.

Израел е една от страните, които сега са водачи във връзка с брой имунизирани, като 3,7 млн. души, или 40% от популацията, към този момент са с сложени две дози от имунизациите. Почти 5 млн. души пък са с сложена първа доза.

Разхлабването на ограниченията в страната се случва на фона на идните избори, на които Нетаняху се надява да бъде избран отново.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР