В изпълнение на Конституцията и в резултат на вота на

...
В изпълнение на Конституцията и в резултат на вота на
Коментари Харесай

Радев връчи мандата на Асен Василев: България е в политическа, икономическа и социална криза

" В осъществяване на Конституцията и вследствие на вота на съмнение Ви връчвам изследователски мандат за сформиране на държавно управление. България е в политическа, икономическа и обществена рецесия. Българите споделят основателни паники за възходящите цени и неизвестността към бъдещето. По Плана за възобновяване и резистентност законопроекти чакат своята реализация. От през вчерашния ден имаме и външнополитическа рецесия. При връчването на мандата за настоящето държавно управление в оставка, предизвестих, че в случай че не се подхващат решителни промени в правосъдната система още в първите 100 дни, то статуквото ще потърси своя реванш ", съобщи президентът Румен Радев при връчването на изследователски мандат на Политическа партия за сформиране на ново държавно управление.

" Българските жители, нашето общество и институции имат потребност от сигурност и предвидимост, надеждна отбрана на публичния интерес, а това значи отговорност и старания за сформиране на държавно управление, което да отговори на ползите на българските жители. Очаквам съответни решения и отстояване на националния интерес за създаване на свободна, демократична, просперираща и европейска България ", сподели още президентът.

Председателят на ПГ на Политическа партия Андрей Гюров заяви, че тяхната номинация е Асен Василев.

" За мен е голяма отговорност. Всички сме наясно, че рецесиите, които България би трябвало да посрещне е извънредно значимо да имаме държавно управление, а той да работи в полза на жителите, а не на статуквото и да отстоява българския интерес и независимостта на нашата страна, по този начин, както го направи провителството на Политическа партия ", съобщи от своя страна номинираният за министър председател Асен Василев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР