В изкуството най-плъзгавото, най-опаснотое да се увлечеш в модното. И

...
В изкуството най-плъзгавото, най-опаснотое да се увлечеш в модното. И
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

" В изкуството най-плъзгавото, най-опасното

е да се увлечеш в стилното. И в подражателството ".....

" В изкуството най-плъзгавото, най-опасното е да се увлечеш в стилното. И в подражателството. Ако подражаваш, елементарно можеш да постигнеш прочут триумф. Но той е краткотраен. Вечното е това, което ще преживей. "

Думите на огромния си припомняме дружно с сбирката „ Фрагменти от Европа ”. Галерията в къщата на бай Дечко, както го назовават генерации художници и фенове, към този момент публично е филиал на Софийската градска изложба. На " Драган Цанков " 24 се съхраняват над 13 хиляди картини и и графики на огромния художник.

Нови въпроси по настоящи тематики слага триенале “Песни за бойкот ” в Нов музей Ню Йорк. Как персони и групи могат да концентрират вниманието на тези, които задават разпоредбите в обществото. Изложбата продължава до края на май, само че се извиха големи опашки от нетърпелви гости.

Култовият режисьор Ейбъл Ферара е специфичен посетител на София филм фест. Режисьорът на " Кралят на Ню Йорк " и " Пазолини " ще получи Наградата на София за повсеместен принос към изкуството на киното. Ферара ще направи и два майсторски класа в границите на фестивала. След мощните снимачни срещи, Уилям Дефо сподели за режисьора: „ Хората, които държат лостовете, към този момент не желаят да работят с прекомерно мощни, прекомерно непредвидими персони, които по тази причина изчезват от киното. Така че, когато имате човек като Ейбъл, го цените. ”

Какво се случва с героите на Оскар Уайлд от „ Колко е значимо да бъдеш сериозен ”, след години. Бойко Илиев стартира подготовки на остроумното продължение от Том Томас, в Народния спектакъл.

Първите албуми на Ани Ленъкс излизат на винил. Дебютният „ Дива ”, композиран от самата певица излиза през 92-ра и става 4 пъти платинен с над 1.2 милиона продадени копия единствено на Острова. Списание Rolling Stone го афишира за „ манифест на арт попа “ и го включва в класацията " Задължителни албуми на 90-те ". Вторият солов албум на Ани Ленъкс, „ Медуза “ се появява три години по-късно и продължава шеметно нагоре, с двойно платинен статус и 6 милиона копия продадени по света. „ Дива ” и „ Медуза ” ще се преродят на 2 март.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР