В истински екстаз изпаднаха тазгодишните участници във „Фермата“, след като

...
В истински екстаз изпаднаха тазгодишните участници във „Фермата“, след като
Коментари Харесай

Йордан Йовчев става вдъхновителя и обединителя на Фермата

В същински възторг изпаднаха тазгодишните участници във „ Фермата “, откакто водещите Иван и Андрей им разкриха огромната вест на сезона – в идващите седмици дружно с тях ще съжителства олимпийският медалист Йордан Йовчев.

Спортистът беше посрещнат на арената под бурните овации на бъдещите си съфермери, които не скриха въодушевлението си, че ще имат опцията да се допрян до толкоз огромна персона от българския и международен спорт.

Йовчев обаче няма да се състезава за успеха и огромната премия в шоуто, а ролята му ще бъде на подстрекател и обединител на двата тима – тукашните българи и емигрантите. Освен това той ще има доста значима задача – всяка седмица негов ще бъде изборът кой да бъде ваксиниран от ратайство. Данчо ще афишира по едно женско и едно мъжко име и тези участници ще са спокойни, че най-малко още седмица ще имат опцията да оцелеят във фермата.

Въпреки че избра да изгледа първия тим в ъгъла на „ тукашните българи “, настанявайки се сред две атрактивни дами - Радилена и Христина, гимнастикът разгласи, че ще си сменя местата и с това ще затвърди ролята, с която влиза – тази на на обединител.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР