В истински екстаз изпаднаха тазгодишните участници във Фермата“, след като

...
В истински екстаз изпаднаха тазгодишните участници във Фермата“, след като
Коментари Харесай

Фермерите в екстаз - Йордан Йовчев ще живее с тях


В същински възторг изпаднаха тазгодишните участници във „ Фермата “, откакто водещите Иван и Андрей им разкриха огромната вест на сезона – в идващите седмици дружно с тях ще съжителства олимпийският медалист Йордан Йовчев, разбра HotArena .

Спортистът беше посрещнат на арената под бурните овации на бъдещите си съфермери, които не скриха въодушевлението си, че ще имат опцията да се допрян до толкоз огромна персона от българския и международен спорт.

Йовчев обаче няма да се състезава за успеха и огромната премия в шоуто, а ролята му ще бъде на подстрекател и обединител на двата тима – тукашните българи и емигрантите. Освен това той ще има доста значима задача – всяка седмица негов ще бъде изборът кой да бъде ваксиниран от ратайство. Данчо ще афишира по едно женско и едно мъжко име и тези участници ще са спокойни, че най-малко още седмица ще имат опцията да оцелеят във фермата. Въпреки че избра да изгледа първия тим в ъгъла на „ тукашните българи “, настанявайки се сред две атрактивни дами - Радилена и Христина, гимнастикът разгласи, че ще си сменя местата и с това ще затвърди ролята, с която влиза – тази на на обединител.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР