В испанския автономен регион Галисия, в провинция Луго, отново беше

...
В испанския автономен регион Галисия, в провинция Луго, отново беше
Коментари Харесай

Испанската провинция Луго отново под задължителна карантина

В испанския самостоятелен район Галисия, в провинция Луго, още веднъж беше въведена наложителна карантина. Ограничителните ограничения влизат в действие от 6 юли заради възходящия брой на нови случаи на COVID-19, осведоми испанският вестник Еl Periodico.

Според изданието жителите, които нямат позволение за престояване в провинция Луго, която ще бъде сложена под карантина за пет дни, би трябвало да изоставен територията през днешния ден, на 6 юни. В противоположен случай те ще би трябвало да останат в района през идващите пет дни. 

Испанското министерство на опазването на здравето разгласи, че в Галисия, където живеят малко повече от 70 000 жители, карантината ще обхване общините Алфос, Барейрос, Бурела, Черво, Фоз, Луренца и други.

На 21 юни в Испания завърши изключителното състояние. Краят му означаваше, че самостоятелните райони още веднъж получават цялата власт, която са имали преди въвеждането на изключителните ограничения, както и завършек на рестриктивните мерки за пътешестване в страната. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР