В интервю за "Ню Йорк Таймс", Рейчъл Уайз обяви щастливото

...
В интервю за "Ню Йорк Таймс", Рейчъл Уайз обяви щастливото
Коментари Харесай

Рейчъл Уайз и Даниел Крейг скоро стават родители


В изявление за "Ню Йорк Таймс", Рейчъл Уайз разгласи щастливото събитие: чакат първото си дете с Даниел Крейг.

"Наистина правя оценка закръглените", споделя Джеймс Бонд в "Само един свят не стига". Наследникът на Пиърс Броснан като сътрудник 007, Даниел Крейг, би трябвало да бъде удовлетворен: коремът на брачната половинка му, Рейчъл Уайз, скоро ще бъде очевидно заоблен.

"Скоро ще стартира да се вижда", заяви актрисата в изявление за "Ню Йорк Таймс" и добави: "Даниел и аз сме доста щастливи. Ще имаме малко човешко създание. Нямаме самообладание да го или да я забележим. Това е такава мистерия".

На 48-годишна възраст актрисата е бременна за повторно. И въпреки всичко става въпрос за първото дете на господин и госпожа Бонд. Двамата се срещнаха през 2010 година по време на снимането на "Dream House" на Джим Шеридън. Даниел Крейг и Рейчъл Уайз се ожениха през 2011 година "Много съм щастлива с моя брак, доста щастлива ", въодушевено споделя актрисата. И е толкоз щастлива, че ще усили фамилията си. Рейчъл Уайз към този момент е майка на момче, 11-годишният Анри, от връзката й с режисьора Дарън Аронофски, а Даниел Крейг към този момент е баща на момиче, Ела на 25 година от брака си с актрисата Фиона Лудън. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР