В интернет вече изтекоха снимки на обновеното приложениеПриложението Календар в

...
В интернет вече изтекоха снимки на обновеното приложениеПриложението Календар в
Коментари Харесай

Windows 10 се сдобива с подобрен календар

В интернет към този момент изтекоха фотоси на обновеното приложение

Приложението Календар в Windows 10 скоро ще придобие нов тип (екранна фотография: Windows 10)

Microsoft работи върху ново календарно приложение за Windows 10 и въпреки самата компания да остава изцяло безмълвна за този план, екранни фотоси на ранната версия към този момент изтекоха в интернет.

Италианският уебсайт Aggiornamenti Lumia разгласява първите фотоси с освежения календар, които подсказват, че Microsoft е избрала доста по-модерен метод, в съпоставяне със настоящия календар в Windows 10.

Освеженото календарно приложение (Calendar) се предлага с чисто нова тематика и нов потребителски интерфейс за основаване на събития, като работата с него е извънредно лесна.

Преработеният потребителски интерфейс може да е индикация, че следва образно възобновяване и на другите приложения в Windows 10, като се има поради, че Microsoft се стреми към поредност в дизайна на операционната система.
още по тематиката
Фокусът продължава да е така наречен „ Fluent Design ”, който е същността на съвсем всичко в Windows 10, само че е ясно, че Microsoft преследва по-модерен външен тип като цяло.

Засега не известно по кое време новото приложение Calendar ще стане налично за всички, само че наподобява, че сме доста покрай получим възобновяване на най-малко няколко приложения за Windows 10.

В момента Microsoft довършва следващата актуализация на функционалностите на Windows 10, която понастоящем е с кодово име 19H2, и това може да е вярното време за въвеждане на нов образ на календара. Предполага се, че версия Windows 10 19H2 ще бъде приключена този месец и ще се появи на потребителските компютри през октомври или ноември.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР