В интерес на истината изневярата е по-скоро човешко състояние, отколкото

...
В интерес на истината изневярата е по-скоро човешко състояние, отколкото
Коментари Харесай

Трите зодии, които изневеряват по-често от останалите

В интерес на истината изневярата е по-скоро човешко положение, в сравнение с признак на зодиакалния знак, само че има избрани астрологични сили, които допускат предразположеност към невярност.

Ако Слънцето, Луната или Венера са в един от следните знаци, евентуално е да имате изменчив взор и свободно определение за обвързване. Но помнете, че изневярата постоянно е избор и всички ние можем да дадем своя принос за това.

Имайки поради това, ви предлагаме лист на зодиакалните знаци, които е много евентуално да изневерят на половинките си.

 невярност

Близнаци

Макар че Близнаците избират да приказват за секс, в сравнение с фактически да го вършат, те няма да се откажат от една случка, когато алтернативата им е досада или самотност.

Управлявани от отзивчивия Меркурий, Близнаците са любопитни хора, които се нуждаят от доста умствена стимулация, без значение дали става въпрос за провокативни голи тела или противозаконни диалози.

Близнаците са последователи на променливостта във взаимоотношенията и гъвкавостта, а когато става въпрос за морални кодекси, те прекарват забележителна част от всекидневието си, разграничавайки се от личните си действия. По този метод употребяват селективна амнезия и други съмнителни учредения, с цел да оправдаят своята недискретност.

Най-честите оправдания от изневеряващи Близнаци, включват:
" Бях в друга часова зона, тъй че като че ли в никакъв случай не се е случвало " и " Тогава бях различен човек, а в този момент към този момент не съм подобен ".

Непослушни Близнаци са Скот Дисик, Кание Уест, Доналд Тръмп и Еди Чибриан.

 невярност

Везни

Везните считат лъжата като език на любовта и флиртуват, като че ли животът им зависи от това.

Никой не може да лъже толкоз елементарно и да мами толкоз сполучливо, колкото зодия Везни. Тези хора са извънредно умели в това да замазват обществената обстановка, да заобикалят спорове, да не желаят да поемат отговорност и да прикриват извънбрачните си връзки.
Управлявани от Венера, планетата на хубостта, Везните не обичат да са сами и им харесва да им се вършат похвали - композиция, която подготвя към изневери. 

Известните персони, родени под този знак са Ти Джей Холмс, Джуд Лоу и Клеър Дейнс, както и рап легендата Джей-Зи със слънце в Стрелец/луна във Везни, който е измежду най-известните образци за последствията от изневярата.

За неуспехите си Джей Зи се разкрива пред New York Times: " Най-трудното нещо е да видиш на нечие лице болежка, която си предизвикал, и по-късно да се оправиш със себе си. "

 невярност

Риби

Като изменчив воден знак, хората от зодия Риби изпитват огромни компликации с границите и постоянно ги избива на романтика, което ги прави лесна плячка за извънбрачни връзки. Те може и да не търсят опцията да се отклонят от правия път, само че в случай че се случи нещо, което да плени сърцето им, те го следват неразделно. Хората под знака на Рибите обичат всичко, което им обезпечава разтоварване от действителността.

Някои същински звездни развратници, родени под знака на Рибите са Тристан " дете на любовта " Томпсън, Адам " кръстих сина си на любовницата си " Ливайн, Джош Дъгар и Робин Тик, който в най-рискования ход на Рибите за всички времена написа цялостен албум с извинения, откакто изневери на брачната половинка си Пола Патън.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР