В индийския щат Западна Бенгалия слоница е убила човек, съобщава

...
В индийския щат Западна Бенгалия слоница е убила човек, съобщава
Коментари Харесай

Разгневена слоница отмъсти за новороденото си слонче

В индийския щат Западна Бенгалия слоница е умъртвила човек, оповестява изданието The Epoch Times. В петък, 17 май, жителите на село Айнашули разбрали, че слоница е родила в едно от изсъхналите езера и решили да я следят. Животното се пробвало да помогне на новороденото си слонче да застане на крайници, с цел да отиде в гората. То обаче било едва и не съумяло да се оправи, след което хората почнали да хвърлят по него камъни.

Слоницата се разярила и се пробвала да предизвести хората, че би трябвало да стоят настрани. Местните не обърнали внимание на нейните знаци и животното се втурнало към тях, а 27-годишен мъж на име Шайлен Махато умрял в случая.

В резултат на произшествието обстановката в региона на селото се влошила: към 10 ядосани слона също излезли да „ ловуват за хора “. Според информацията на изданието, в този момент те се скитат из гората в търсене на плячка. Местните управляващи са забранили на жителите да влизат в гората, до момента в който животните не се успокоят и си тръгнат.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР