В хода на двегодишни преговори с Фолксваген ние обсъждаме различни

...
В хода на двегодишни преговори с Фолксваген ние обсъждаме различни
Коментари Харесай

Плевнелиев намекна за бъдещ завод на VW у нас

В хода на двегодишни договаряния с " Фолксваген " ние обсъждаме разнообразни благоприятни условия за вложения - компанията да вземем за пример може да отвори Център за развойна активност в страната. Това съобщи през днешния ден преди кореспонденти някогашният държавен глава Росен Плевнелиев.

В него могат да работят евентуално от три до пет хиляди индивида. Ако ние създадем подобен център, дано сметнем - във фабриката на автомобилния колос щяха да работят четири хиляди индивида със заплати от 1000 евро, а в подобен развоен център би имало пет хиляди души със заплати в границите на седем - 10 хиляди лв., уточни Плевнелиев.

,,Преговорите се водят от автомобилния клъстър, държавното управление и " Фолксваген ". Силата на България е в гения на хората и на това, че към този момент имаме сходни сполучливи центрове. През идващите седмици три компании от ранга на компанията " Бош ", която към този момент е в България, ще преговорят в Министерството на стопанската система да отворят центрове за развойна активност в страната'', разяснява още Плевнелиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР