В ГУРМО (Главно управление на разузнаването към Министерството на отбраната

...
В ГУРМО (Главно управление на разузнаването към Министерството на отбраната
Коментари Харесай

Украинското военно разузнаване: Руските окупатори планират провокация с обстрел срещу Запорожката АЕЦ от военна техника под украински флаг

В ГУРМО (Главно ръководство на разузнаването към Министерството на защитата на Украйна) предизвестяват, че съветските окупатори възнамеряват да извършат чудовищна провокация, като обстрелят Запорожката АЕЦ с военна техника под украински байрак.

" Окупаторите обстрелват ЗАЕЦ от Воденое в Запорожка област и готвят провокации под украински байрак ", се споделя в известието.

Така да вземем за пример, при един от артилерийските удари на рашистите неотдавна бе развален първи блок на помпената станция на цеха за топлопроводни и подземни връзки на централата, а идващ удар унищожи част от противопожарната част, която дава отговор за сигурността на Запорожката АЕЦ.

" Едновременно с това окупаторите се пробват да основат " картинка " за личната си агитация. С тази цел на територията на станцията са докарани два рейса с хора за " масовка ", която би трябвало сякаш да покаже " локални поданици и личен състав ". Истинските локални поданици и личният състав (на нуклеарната централа, бел. ред.) отхвърлят да вземат участие в сходни постановки ", се споделя още в известието.

ГУРМО отблеязва, че при нахлуване в града, съветските окупатори са разположили самоходна артилерийска установка " Пион ", на която има изписана с бяла багра буквата Z. " Но на САУ е повдигнат синьо-жълтият украински байрак. Очедивно ще се опитат да употребяват тази провокация за да обвинят ВСУ ", означават от украинското разузнаване.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР