В Гранитната зала на Министерския съвет се състоя церемония по

...
В Гранитната зала на Министерския съвет се състоя церемония по
Коментари Харесай

Борисов към служебните министри: Президентът е направил прекрасен избор

В Гранитната зала на Министерския съвет се състоя гала по последователност в изпълнителната власт.

„ В персонален проект мисля, че президентът Румен Радев е направил прелестен избор за всички вас “, обърна се Бойко Борисов към служебните министри, пожелавайки им триумф в работата.

„ Надявам се да работим всички – ние като съпротива и вие като ръководещи – за богатството на хората. Демокрацията, честните избори. Да не допуснете с машинното гласоподаване това, за което се притесняват хората “, сподели Борисов.

„ На ваше разположение сме, в случай че ви трябваме “, предложи той.

По думите му има „ всички причини “ да се направи вярно, обикновено и демократично предаване на ръководството.

„ Дотук се стигна, откакто нашето държавно управление на Патриотичния фронт и ГЕРБ изкараха цялостен управнически мандат. Ако политическите партии в новоизбрания парламент имаха вашия кураж и храброст, можеше това държавно управление в този момент да е с постоянен парламент, с голямо болшинство и да вървим напред. Това не се направи и смятам, че не беше вярно. Ние изкарахме цялостен мандат, дори сме и от горната страна “, посочи Бойко Борисов.

„ Ще се опитаме да работим почтено, честно и в полза на българските жители. Надявам се да се получи действителна последователност в късия живот на битие на служебния живот. Да бъдем в положение да осъществим най-важната и съществена задача – организирането на изборите без особени разтърсвания и да поддържаме жизненоважните функционалности на страната “, сподели служебният министър председател Стефан Янев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР