В Градския парк на Асеновград вече функционира активно поливната система.

...
В Градския парк на Асеновград вече функционира активно поливната система.
Коментари Харесай

Поливната система в Градския парк на Асеновград вече функцио...

В Градския парк на Асеновград към този момент действа интензивно поливната система. Съоръжението проработи още на 27-ми май, само че поради преваляванията краткотрайно бе спряно за няколко дни. Поливането е разпределено на 12 кръга, на всеки от които е заложено да пръска по 30 минути. Така ще остане до края на пролетния сезон, след което при потребност схемата ще бъде изменена, в случай че настъпи засушаване. Системата работи във времето от 23:00 ч. до 04:00 ч.



Прави се и фината конфигурация за поливане на тревните площи. Докато това бъде дефинитивно конкретизирано, е допустимо с вода да се пръскат алеите в парка. Община Асеновград сервира извиненията си към асеновградчани и гостите на града за породеното стеснение. Умоляват се жителите да не разместват и въртят дюзите на системата, с цел да не се получават неприятни обстановки и разхищаване на вода, която да се излива на алеите, образувайки локви, вместо в зелените пространства, закъдето е предопределена.



Община Асеновград осведоми, че следва създаване на поливна система и в парка, ситуиран сред бул. " България " и улица " Васил Левски " - против ЖП гарата. Припомняме, че там бяха сложени чисто нови сферични лампи и бяха засадени разнообразни растителни типове.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР