В голяма полицейска операция, която включваше специалното звено Ренеа и

...
В голяма полицейска операция, която включваше специалното звено Ренеа и
Коментари Харесай

Албанската полиция иззе арсенал от оръжия, боеприпаси, бронирани превозни средства

В огромна полицейска интервенция, която включваше специфичното звено „ Ренеа ” и звеното за бърза интервенция, албанската полиция иззе боеприпас от оръжия, и даже.
„ Финализирана е интервенцията „ Комплекс “, при която са разкрити и ударени 18 незаконни бази, които са били употребявани за трансформация, предпазване и продажба на бойни оръжия и муниции. Арсенал от разнообразни типове оръжия, последни модели снайперски пушки, противотанкови гранати, калашници, револвери, шумозаглушители, полицейски и армейски радиостанции, термична оптика за снайперисти, разнообразни елементи за модифициране на оръжия и огромни количества муниции, 7 транспортни средства, от които 2 бронирани ”, сподели шефът на полицията в Тирана Ребани Яупи.
Той добави, че при интервенцията, извършена в няколко елементи на страната, са задържани трима души, а за един ще бъде издадена заповед, защото съгласно информацията той е напуснал Албания преди седмица.
Те, дружно с други две задържани по-рано лица, са обвинени в осъществяване на няколко опита за ликвидиране посредством слагане на взривни субстанции с дистанционно управление, както и взривяване на обекти.
При един от арестуваните са открити колела за рулетка, нови хазартни машини, а различен е открит с принадлежности и материал за разработване на шумозаглушители.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР