В глобалната мрежа вече е пусната песента "ЕДИНеНИЕ", която съдържа

...
В глобалната мрежа вече е пусната песента "ЕДИНеНИЕ", която съдържа
Коментари Харесай

Пуснаха ЕДИНеНИЕ с важни послания

В световната мрежа към този момент е пусната песента "ЕДИНеНИЕ ", която съдържа значими послания за българщината. Родолюбивият план е на Тодор Христов от група Fullclip, който даже снима клип, където взе участие дружно със брачната половинка си Стаси и брат й Жоро, а основно настоящо лице в него е 3-годишната Деница.
Зад прелестната музика стоят Михаил Михалев (MM Beatz), Таркан Исмаилов (Tarky). Прецизната обработка на звука е дело на Бате Пешо (Studio Buster), а видеото е артикул на Стефан Маринов и Петко Андонов (Buddubbaz Tape Company). Идеята е подкрепена от Танцова школа "Нашенци ", "Emotion Dancing School " и доста другари на изпълнителите, прегърнали концепцията на този патриотичен план.
Посланието на "ЕДИНеНИЕ " е да престанем да се разделяме и да обединим старания, с цел да съхраним България за децата си. Песента напомня на българите кои са и какво е коствало на предците ни да запазят ЗА НАС земята, по която стъпваме през днешния ден. "ЕДИНеНИЕ " е ария за корените ни, за сегашното и бъдещето.
Не е инцидентно, че в клипа взе участие брачната половинка на Тодор и тяхната щерка, както и близки другари на рапъра от разнообразни генерации. Семейството е в основата на оцеляването ни като народ. Народът е едно огромно семейство, което излиза като пръсти от една длан и е най-силно, когато е свито в пестник.
"Направих го за българите, тъй като ми е мъчително за тях. Тежка орис имаме и е време да си напомним кои сме. Когато не знаеш кой си, нямаш религия в себе си. Липсва ти нужното самочувствие, което да те води напред и да те кара да се чувстваш еднакъв на другите. Хип-хопът е неповторимо изразно средство, което разрешава да се предадат тази сила и страст. Мисля, че съумях да пресъздам възприятията на доста днешни българи. Аз самият претърпявам всяка дума от текста на песента. Ние, българите, доста постоянно гледаме един на различен като на съперник, даже и като на зложелател. Така е в колата на пътя, на опашката в магазина, на работното място, даже в блока, в който живеем. Отчуждението и егото са ни завладели и сме не запомнили, че сме част от едно и също цяло, че ни събира една и съща дълга, и нелека История. Бабите и дядовците ни следват традиции от незапомнени времена, а това е скъпо, тъй като значи еднаквост. Модерността не е безусловно неприятно нещо, само че не би трябвало да й разрешаваме да заличава корена ни, тъй като той е благосъстояние, с което доста други нации не могат да се похвалят. И не, това не е пресилено ", показа Тодор.

https://www.youtube.com/watch?v=Fm67rOafbQU&list=RDFm67rOafbQU&t=1

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР