В Глобалната мрежа се появи нова информация за подготвяния за

...
В Глобалната мрежа се появи нова информация за подготвяния за
Коментари Харесай

Стана ясно, кога ще излезе смартфонът Nokia с петорна основна камера

В Глобалната мрежа се появи нова информация за подготвяния за пазара флагмански смарт телефон Nokia 9 PureView , който към този момент не е публично показан от компанията HMD Global. Данните са от сертификацията на организацията Bluetooth SIG.



Одобрението на Bluetooth SIG получиха три модела с индустриални показатели TA-1087, TA-1082 и TA-1094. Според тази информация, новите смарт телефони ще поддържат Bluetooth 5.0 и 4G LTE, само че не и 5G мобилните мрежи. Излизането на тези данни по това време значи, че Nokia 9 PureView с доста огромна възможност ще бъде обявен през месец януари 2019 година или най-късно при започване на февруари.



Неотдавна се появи информация, че продажбите на Nokia 9 PureView ще се забавят до началото на идната година, която се оказа вярна. Новата Nokia е смарт телефон, присъщ на първо място с петорната си съществена камера, оборудвана с разнообразни датчици и друга оптика на датчиците, като светодиодната фотосветкавица е ситуирана в центъра на окръжността, формирана от петте камери. Според изтеклата към сегашен ден информация, телефонът ще има OLED екран без прорези с резолюция Quad HD+. Устройството ще се базира на системата-върху-чипа Snapdragon 845, ще има 8 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск. Захранването ще се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 4150 mAh.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР