В глобалната /дез/информационна война около версиите за преднамерено или неволно

...
В глобалната /дез/информационна война около версиите за преднамерено или неволно
Коментари Харесай

Огнян Гърков: Дезинфо-конспиративен «приятелски огън» на тема корона вирус и ЕК ?

В световната /дез/информационна война към версиите за предумишлено или несъзнателно пораждане на корона вируса тайните теории все още се насочват с огромен превес към Китай и Съединени американски щати. Не липсват и опити за несъзнателно съ- или авторство на учени от Англия, за прeнасяне на вируса от Космоса и под. Ясни са и възможните политически, стопански, демографски претекстове, “За осведомителната война и тайни версии към корона вируса ”).
Президентът Тръмп в прав текст назовава вируса „ китайски”. От Вашингтон се заканват, че обмисляли да съдят Китай за 6 трилиона $, поради " китайския вирус”.Поднебесната империя „ върна сервиса” с догатката, че той може да е импортиран в нея от US-военни. Медиите в Европа и света се поляризираха сред „ политкоректните, съюзническо-партньорски” СМРАД (= Средства за всеобща реклама, пропаганда и дезинформация) и следените такива в КНР плюс подложени целево на самоцензура в Евразия медии. Дотолкова отзивчиво настроени към Пекин, че от време на време е доста мъчно да се разграничат китайските от съветските. В невижданата инфо-война двата лагера на ниво «национални медии» не се стесняват от съчинителство на fake и false news най-малко в цифрите на болни, излекувани, умряли.

Глобалната фармацевтична мафия продължава да е нормалният „ подмолно заподозрян” за всички вероятни вирусни, бактериални, болестни и прочие епидемии. За Covid-19 обаче са изключение изявленията, подозиращи Русия в авторство на вируса, освен това ориентиран против Китай. Защото - съгласно Николай Колев-Босия -, Китай е най-голямата опасност за Русия, заради голямото си население (10 пъти превишаващо руското), незадоволителна територия (1/2 от руската) и запаси за естествен живот и развиване (вж.bosia.blog.bg/22.03.2020 г.). Независимо от формалните си изказвания трите геполитически колоса Съединени американски щати, Китай и Русия не са измежду сподвижниците на подсилване на сплотеността на Европейския съюз, отвън взаимото двустранно съревнование в техните връзки. Нa СМРАД на 3-те империи по тематиката не може да се има вяра. Вкл. и тези от Съединени американски щати подлежат на манипулиране или самоцензуриране още от ръководството на Обама. Лагерите „ за” и „ против” инженерството на Щатите или „ Поднебесната” по проблема са обрисувани. НО: с източник от чешки език, включително и по youtube се появи обява с темперамент на «приятелски огън». За Китай? Съдете сами!

Източникът на информацията се показва като китаец от Вучен (вписан като провинция, а е град, подразбиращ се като Ухан). Със солидна позиция във военната подчиненост, член на ККП, с висок достъп до строго секретна инфо-, взел участие в секрети държавни планове. Имал информация, която можела да събори държавното управление. Затова си спестявал данни, по които може да бъде разпознат. Според „ другаря Хикс” милиарди хора, в и отвън Китай, са в екзистенциална заплаха. Той смята, че възникването, респ. изпускането на Ковид-19, с 2 % смъртност, от прилеп и така нататък и прочие (в гр.Уха̀н, административен център на провинция Хубей), е държавна неистина на КНР. Реализирана „ с тихата помощ на Съединени американски щати, Европейски Съюз, Австралия”. „ Др.Х” развива тезата, че огромните страни и „ народи” по-скоро си сътрудничат, в сравнение с да си съперничат, за да запазят интернационалното статукво. Големите играчи държат света, в който „ още през 70-те години Съюз на съветските социалистически републики и Съединени американски щати евентуално са унищожили нуклеарните оръжия...”

Безредиците и митингите срещу държавното управление през м.г. в Хонконг били оценени от Постоянния комитет на Политбюро на ККП като сериозна опасност за интеграцията и стабилността на КНР. В Съединени американски щати и Европейски Съюз доста добре знаели, че по този мотив в Китай се работи над биологично оръжие за потушаване на демонстрациите. Той работил над плана за производство на газ, разпръскваем от дрон или хеликоптер. В Пекин решили, че не могат да употребяват в Хoнконг оръжие с резултат забавени реакции... до ментална ретардация, без предварителни опити. За „ опитни зайци” били подбрани от 2 лагера в отдалечени провинции „ лица отвън системата на обществения кредит”. „ Окомплектовани” вследствие на доноси, следене включително държанието им по интернет - ислямистки радикали, ЛГБТИ, бранители на правата на индивида, интелектуалци, адвокати, говорящи непознати езици. Газът бил незабележим без цвят и аромат и хората в „ експеримента” не знаели, че вземат участие в лекарски опити.

Резултатите били потресаващи: параноидна шизофрения, податливост към самоубийство и самоубийства, отвод на органи един след различен да действат, вътрешни кръвоизливи от очите и отворите, суматоха, артерии се рушели. признаци на рак. Въпреки успокоителни медикаменти след 5 дни неописуеми страдания пандизчиите измирали, в допълнение пребивани с палки и ритници и от униформени военни садисти, които им събирали полезностите за «фонд за битка срещу коронавируса». Хиляди трупове. Медиите оповестили, че 5 млн. души напуснали или избягали от Вучен, само че «др. Х» не изключва да са починали, тъй като леталният излаз от газа бил на 100%.

Съединени американски щати от дълго време се заинтересовали от резултатите «за свои научни цели». Било им отказано, само че подкупили китайски академик. При предаването на стъкленицата с образеца избухнала престрелка сред сътрудници на Централно разузнавателно управление на САЩ и китайските спецслужби с десетки убити. Мострата била изтървана, последвала контаминация, предателят се прикрил. Тъй като интервалът съвпаднал със сезона на грипа в медиите оповестили фиктивен корона вирус, а на лекарите било вменено да диагностицират болните с Ковид-19. 80-те хиляди инфектирани били легенда, в действителност укривали милиони жертви. Лекарят Ли, който отказал да заблуждава обществеността, «починал от инжекция». За 10 дни фактически бил построен обект, както оповести пропагандата, само че не болница за лечение, съгласно «Х».

Във Вашингтон (бел.: евентуално + «дълбоката държава») се страхували да не падне показателят на акциите преди изборите и решили да поддържат мълчанието. Със Световната здравна организация Пекин нямал проблеми. Според «др.Х» Съединени американски щати и КНР от години били в необявено състезание кой в по-голяма степен ще подкупва в СЗО.

Били признати съществени ограничения за избавяне на висшата номенклатура. Защитното й облекло било несравнимо даже с това на медицинския личен състав, маските – бойни, предопределени за избрани температури. След експлоадирането на епидемията армията поела страната. Председателят на КНР Си Дзинпин бил укрит в бункера на ККП. На срещата с водача на Камбоджа той бил сменен от двойник. Поне половината от висшите управителни персони бивали «заменени» от добре готови артисти.

***

Международният надзор над военно-биологически разработки на Съединени американски щати, Китай и Русия и още няколко страни е витално нужен, само че неизпълним без тяхно единодушие. След затихване на пандемията в общоевропейски и в наш интерес е да предизвикваме следствие на аргументите и отговорностите за нейното експлоадиране.

За задачата се постанова ръководещата ни върхушка, габриелки и майделки да поусмирят лакейското държание и да пазят най-малко частично национални ползи.
А самото управление на Европейската комисия не е безгрешно по проблема обезопасяване на европейците.

На тематично съвещание на Европейска комисия на 16 януари т.г., съгласно чешки Средства за масова информация, е гласуван документ за оказване на филантропична помощ на „ Поднебесната” за 232 млн. евро, частично за Сенегал и Гамбия. По предложение на еврокомисарите за ръководство на рецесиите Янез Ленарчич и за опазването на здравето Стела Кириакидис сред 28.1 и 28.02.с.г. и по предписание на фон дер Лайен, през Виена са превозени по въздух десетки тонове защитни дрехи, маски и други медицински артикули за Китай. За Пекин отпътуват и предопределени за Унгария и Швейцария маски, само че част от тях остават в хранилища в Германия под опеката на политичка от ГСДП, позната на фон дер Лайен. Преди това в границите на същата „ Операция Ухан” са евакуирани хиляди най-вече западноевропейци, представляващи бизнес-интереси в КНР, без да им бъде налагана карантина. С чиновническото си безучастие, безсърдечие и предоверяване ЕКомисията е съдействала за разпространяване на епидемията в Европа и... Европейски Съюз реагира на рецесията със забавяне. Освен с поети след това задължения за антикризисно финансово застраховане на държави-членки, в сходство с тяхното присъединяване в ИПС (еврозоната) или участие в „ Европа на втора-трета скорост”.

Д-р Огнян Гърков,
с л.д.р. дипломат, член на БДД

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР