В Гърция започна масовата ваксинация на населението срещу COVID-19, като

...
В Гърция започна масовата ваксинация на населението срещу COVID-19, като
Коментари Харесай

Почти 300 000 повече смъртни случаи в ЕС на годишна база заради COVID-19

В Гърция стартира всеобщата имунизация на популацията против COVID-19, като преимуществото е за хората над 85 годишна възраст.

Турция е ваксинирала над 1 милион души в първата седмица на акцията за ваксиниране с китайския препарат на " Синовак ".

С съвсем 300 000 са скочили смъртните случаи в страните от Европейския съюз в интервала март - октомври предходната година, когато пандемията се популяризира на континента, в съпоставяне със същия интервал на 2019-а, демонстрират данни на Евростат, оповестени през днешния ден.

Междувременно, ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен акцентира: „ Посланието е ясно - затварянето на границите в Европейския съюз поради пандемията е безсмислено. Това вреди на действието на вътрешния пазар и не е дейно колкото целенасочените ограничения. Затова се нуждаем от общ метод в тестването, следенето на контакти, пътуванията и границите. "

Русия подаде документи за регистрация на имунизацията си против ковид „ Спутник V “ в Европейския съюз. Очаква се тя да бъде оценена през февруари.

В Нидерландия от петък до 10 февруари ще бъде въведен вечерен час от 20:30 до 4:30, разгласи министър председателят Марк Рюте. Ще бъде наложена и възбрана на полети от страни отвън Шенгенското пространство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР