В емоционално интервю българският представител на Евровизия 2021 Виктория разказа

...
В емоционално интервю българският представител на Евровизия 2021 Виктория разказа
Коментари Харесай

Виктория разкри за най-тежката си битка

В прочувствено изявление българският представител на Евровизия 2021 Виктория описа за борбата, която води отвън музикалната сцена. Тя гостува в „ Търси се “ по bTV, където със сълзи на очи показа за тежките моменти, които претърпява през последните месеци.

“Годината ми стартира доста добре, само че по-късно последваха няколко събития, които прекатурнаха живота ми. Конкурсът Евровизия беше анулиран, а няколко месеца по-късно татко ми беше диагностициран с доста рядка болест – амиотрофична латерална склероза. Беше като гръм от ясно небе, тъй като не го чакахме. Аз доста обичам фамилията си и постоянно желая да им оказвам помощ с каквото мога, само че е тежко, когато виждаш най-близките ти да се утежняват с всеки минал ден и няма по какъв начин да им окажеш помощ, тъй като просто няма лекуване ”, споделя болката си певицата.



Личната история, която претърпява Виктория, е и в основата на посланието в музикалното видео на българското предложение за Евровизия 2021. “Growing Up is Getting Old ” е отдадена на фамилията и моментите с околните ни.



В студиото на „ Търси се “ надарената изпълнителка получи сюрпризирана от татко си Петър, майка си Звезделина и сестра си Симона. В епизода взе присъединяване и един от най-близките другари от детството на гласовитата звезда и нейно първо гадже. Той показа, че Вики е един от най-борбените хора, които познава и се възхищава на нейната увереност. С усмивка Виктория показа, че двамата са си дали обет, в случай че до 30-годишна възраст не намерят своята половинка – ще се оженят един за различен.

Виктория ще пее за България във втория полуфинал на Евровизия 2021 на 20-и май. Зрителите у нас не могат да гласоподават за нашата ария „ Growing Up is Getting Old ”, само че българите в чужбина ще могат да поддържат България и Виктория.

Двата полуфинала и огромният край на Евровизия 2021 ще се проведат на 18-и, 20-и и 22-и май и ще бъдат излъчени онлайн по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР