В Елин Пелин по традиция ще споделим емоциите от запалването

...
В Елин Пелин по традиция ще споделим емоциите от запалването
Коментари Харесай

Грейва коледната елха в Елин Пелин

В Елин Пелин по традиция ще споделим страстите от запалването на светлините на коледното дърво и ще се заредим с празнично въодушевление в дните преди светлите Рождествени празници.  

Светлините на елхата ще грейнат на 3 декември, от 18:00 ч. на площада в град Елин Пелин, а концертната стратегия, греяното вино, вкусната скара и ръчно направени сувенири ще внесат уют и празнична атмосфера. 
Коледната елха в Тетевен блества на 3 декември
На 3 декември в 17.30ч. на пл. „ Сава Младенов “ в гр. Тетевен ще бъдат запалени светлините на Коледната елха. По този метод...



В тези дни няма да забравим и най-малките ни съграждани, тъй като положителният и благ дъртак Дядо Коледа и Снежанка ще бъдат тук, с цел да може всеки от тях да изпрати своето коледно предпочитание.  

Изпълненията на Представителния духов оркестър „ Стефан Стефанов “, група за съвременни танци „ Нани Денс “, надарения Даниел Петров, супер надарените девойки от „ 4 меджик “ и танцовите клубове „ Капаклия “ и „ Полянци “ ще основат празнично въодушевление и ще ни подарят доста страсти. Коледната магия и положителното въодушевление ще продължи и в идващите два дни - на 4 и 5 декември от 17:00 ч., още веднъж на площада в град Елин Пелин с осъществяванията на мажоретен състав „ Светла “, Соня Станчева и Даниел Петров, Шопски отбор „ Ради Радев “ и танцов състав „ Гиздосия “, Наталия Велчова, група „ Кадифе “ и Даниел Деянов, танцовите клубове „ Макамлии “ и „ Новоханци “ и Божидар Златков.  


Най-голямата коледна елха в Европа блества в Димитровград
Дядо Коледа, Коледен базар, най-голямата елха в Европа и празнични фоерверки събират тази събота, 4 декември 2021г. от 17.30ч. дребни и...

Празничните събития ще се проведат при съблюдаване на въведените противоепидемични ограничения. 

Още от СОФИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР