В Екатерининбург пластична операция за увеличение на гърдите и задните

...
В Екатерининбург пластична операция за увеличение на гърдите и задните
Коментари Харесай

Обикновена пластична операция доведе до нещо ужасно

В Екатерининбург пластична интервенция за нарастване на гърдите и задните елементи едвам не завърши трагично за пациентката. Няколко седмици по-късно се появил абцес, само че хирургът успокоил дамата. Нищо ужасно нямало, просто трябвало да се изчака. Впоследствие се случили ужасяващи последици.



Тя легнала под скалпела напълно умишлено, изначало за увеличение на гърдите. Операцията не се оказала доста сполучлива. Наложило се да оправят грешките на пластичните хирурзи в различен град, където, откакто прегледал пациентката, лекарят предложил да усъвършенства и други елементи от тялото си. Жената се съгласила, а след това схванала, че е станала жертва на същински касапин.

След елементарна липосукция на задните елементи, дамата се оказала с единия крайник в гроба.

Това, което би трябвало да се трансформира в апетитни форми, се трансформирало в кърваво месо. Навярно при интервенцията се е случила зараза, може би са дезинфекцирали зле, само че след известно време тъканите загнояли. За да се избави от абцеса, дамата трябвало да направи още няколко интервенции и дори да продаде скъпа кола, с цел да може още веднъж да върви обикновено.

Оказало се, че недоволни клиенти от влиятелната клиника има доста. Те са разгласили фотоси в интернет, които съставляват същинска изложба на ужасите.

Пострадалата готви правосъден иск, с цел да си върне потрошените пари и да получи морална отплата. Дамата е уверена: този, който я обезобразил, би трябвало да понесе наказването си. В момента са й предложили нов еластичен хирург, който да извая най-сетне мечтаните форми, само че след този случай тя се отнася към сходни препоръки доста по-внимателно.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР