В единадесетото поредно издание на Vivacom Техническа академия, успешно завършиха

...
В единадесетото поредно издание на Vivacom Техническа академия, успешно завършиха
Коментари Харесай

25 студенти завършиха успешно 11-ото издание на Vivacom Техническа академия

В единадесетото следващо издание на Vivacom Техническа академия, сполучливо приключиха 25 студенти в III и IV курс от компетентност „ Телекомуникации “ в Техническия университет в София. 63 % кандидатствалите за стаж или работа ще продължат кариерното си развиване в компанията.

По време на изданието студентите получиха скъп на практика опит и характерни механически знания в региона на телекомуникациите. Всички курсове се организираха в онлайн среда, а графикът им беше напълно съгласуван с програмата на студентите в университета. В продължение на една образователна година основни чиновници от Vivacom работеха с младите инженери и им помагаха да натрупат на практика опит, с цел да затвърдят теоретичните си познания.

През годините Vivacom Техническа академия се трансформира в желан избор за студентите от сферата на телекомуникациите и се наложи като стратегия предлагаща на практика насочени курсове, които не са включени в постоянния проект на образование, както и разнообразни благоприятни условия за кариерно развиване. Освен характерни механически знания, участниците получават и потребни умения за връзка и държание в действителна бизнес среда.

Друго доста значимо преимущество за студентите приключили сполучливо Vivacom Техническа академия е приемането на спомагателни точки при образуването на спортния бал за магистратура във Факултета по телекомуникации в Техническия университет, София.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР