В два района на Кримския полуостров беше въведено извънредно положение

...
В два района на Кримския полуостров беше въведено извънредно положение
Коментари Харесай

Извънредно положение в Крим заради страшни наводнения

В два региона на Кримския полуостров беше въведено изключително състояние поради страшните наводнения вследствие на проливните дъждове, оповестява БНР.

Над 300 къщи са под вода откакто в някои региони единствено за една нощ са паднали превалявания, двойно повече от месечната норма.

Water flowing into Black Sea
— Liveuamap (@Liveuamap)
Кримският град Ялта разгласи в петък изключително състояние, като затвори входните точки и моли към съветския флот за поддръжка, откакто значителни дъждове заляха анексирания от Москва полуостров, предизвиквайки наводнения.

— The Moscow Times (@MoscowTimes)
Декларацията в Ялта последва въвеждането на изключително състояние в целия район в четвъртък, откакто циклон с значителни дъждове удари черноморския полуостров.



Власти Ялты, где из-за обильных осадков река вышла из берегов, а также подтоплены жилые дома и соцобъекты, организовали подвоз детей к пунктам сдачи ЕГЭ по иностранному языку:

Видео: instagram/stoevmotors, mixalis__777
vk/Маша Печалева, Евгения Бахтина
— ТАСС (@tass_agency)
Само в четвъртък вечерта полуостровът е бил залят с двойно по-голямо средномесечно количество превалявания, съгласно изчисленията на метеорологичната работа на Крим, която предвижда, че бурята ще отшуми до понеделник.



Снимки и видеа демонстрират, че улиците на Ялта са се трансформирали в кални реки, носещи коли, като водата стига до вторите етажи на постройките.

Right now! Extreme flood in Yalta, Crimea
— Kirill Bakanov (@WeatherSarov1) Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Градски рейс. Пътува човек с огромен ротвайлер. Минава контролата. - Билетчето - Заповядайте. - И за кучето би трябвало билет. - Ами аз му споделих, но… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПоръчката е на стойност 4,35 млн. леваСъдът в Брюксел отсъди през днешния ден, че компанията е позволила " съществено нарушаване " Слави Трифонов се пробва да сътвори съспенс, само че неговите дейности са „ анти ” на всичкоИзискванията важат и за деца, навършили 12 годиниНова Броудкастинг Груп се открои като една от най-динамично разрастващите се фирмиЕкипи работят в сериозните сектори, като почистват и отварят шахтитеРекорден брой набези от мечки записват властитеСтраната регистрира най-голямо повишаване на новозаразените с ковид от февруари насамХерцогинята на Кеймбридж откри център за дребни деца, желае да насочи вниманието какъв брой значими са първите 5 години от животаЗнаете ли кои са най-застрашените скотски типове на ЗемятаУчени откриха каква е повода за преждевременното остаряванеПочти 106 хиляди възпитаници от VII и X клас се явиха през днешния ден на национално външно оценяванеЖеги са обхванали двете страни, вижтеТе са създатели на промяната на правосъдната картаПоне по този начин счита Марк ЗукърбъргЕриксен ще бъде изписан през днешния ден от болничното заведение в КопенхагенОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР