В допълнение към видеоклипове за пестеливи ловове, малки чихуахуа, променящи

...
В допълнение към видеоклипове за пестеливи ловове, малки чихуахуа, променящи
Коментари Харесай

Комплектът за къдрене от лента, две скънчита за коса и подходяща шнола, който срази класациите в онлайн магазините в България

В допълнение към видеоклипове за спестовни ловове, дребни чихуахуа, изменящи живота предписания за паста с песто, нови тренд клипчета, TikTok страницата “for you ” предлага наличие за тези ролки за коса без топлота.

В допълнение към видеоклипове за спестовни ловове, дребни чихуахуа, изменящи живота предписания за паста с песто, нови тренд клипчета, TikTok страницата “for you ” предлага наличие за тези ролки за коса без топлота. Видеоклиповете са пленяващи: дамите увиват дългите си коси към тази сатенена ролка, което в действителност е извънредно мека и комфортна лента за глава и по-късно имитират минаващото време. След което те отстраняват тази лента за глава и демонстрират получилият се необикновен резултат – съвършени къдрици на своята коса, които се получават извънредно елементарно, тъкмо както и наподобява на клипа.

Къдриците без топлота не са нещо ново – по-специално чернокожите дами употребяват сходни ролки от дълги години насам – те са известни в приложението от началото на пандемията. Въпреки, че на доста дами им лишава повече от година, с цел да отстранен изцяло топлинното оформяне от всекидневието си. Виждали сме и видеоклипове, употребяващи всичко – от чорапи, останки от плат и колани за халат до обичайната пяна вместо маша. Въпреки че всички тези трикове проработиха, според мен никой от тях не съумява да обезпечи същите блестящи, подскачащи и ефектни къдрици като този ролер за коса без топлота.

Комплектът, който се продава в уеб страницата за дамски , се предлага със 100% сатенена лента за къдрене, две скънчита за коса и подобаваща шнола. Техниката е много ясна, както се вижда от видеоклиповете, заливащи TikTok. Започнете с влажна или суха коса и поставете ролера над главата си като лента за глава, като употребявате щипката, с цел да я закрепите на място. Завъртете частите коса към ролката за къдрици, като добавяте малко повече към всяка част, до момента в който въртите, и завържете в долната част благодарение на скрънчитата за коса. Спете, отидете на фитнес или се мотайте за няколко часа и по-късно премахнете ролера и се насладете на съвършените къдрици.. Изглежда задоволително елементарно.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР