В допълнение към проходимостта, при офроуд превозните средства изключително много

...
В допълнение към проходимостта, при офроуд превозните средства изключително много
Коментари Харесай

Lada Niva влезе в топ 10 на най-надеждните SUV-та в света

В допълнение към проходимостта, при офроуд транспортните средства извънредно доста се цени надеждността, както на цялата кола, по този начин и на обособените възли и елементи. Далеч от цивилизацията, тези коли би трябвало да бъдат ремонтирани безусловно на колене. Ето за какво не е изненадващо, че доста специалисти вършат специфични ранглисти за надеждност за коли, които не се нуждаят от пътища.

Едно такова, направено напълно неотдавна, е дело на американците от Slash Gear. Те включват и Lada Niva, която попада измежду десетте най-надеждни SUV-та в света. " Niva е толкоз елементарна, че не е мъчно да се ремонтира на полето. Дори и с най-малък набор от принадлежности. ", настояват от американското издание.

„ По пътищата има доста малко толкоз елементарни коли като Lada Niva. Автомобилът влиза в произвеждане за първи път през 1977 година и от този момент не се е трансформирал доста. Доскоро Niva се оферираше на редица експортни пазари, в това число даже в Обединеното кралство “, разказват характерностите на Niva специалистите от Slash Gear.

Журналистите означават, че доста от истинските съветски всъдеходи от 70-те и 80-те години към момента правилно служат на своите притежатели. Тест драйв на Car Magazine демонстрира какъв брой големи са офроуд опциите на Niva, макар дребния размер и мотора с мощ от едвам 82 конски сили.

„ За страдание, западните наказания краткотрайно стопираха доставките на Niva “, пишат от Slash gear. А какви екземпляри от Lada Niva се продават у нас, в какво положение са и за какъв брой пари се оферират, можете да видите .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР