В документален филм на ITV, насрочен за излъчване във вторник,

...
В документален филм на ITV, насрочен за излъчване във вторник,
Коментари Харесай

Принц Андрю заподозрян в „интимна връзка“ с Гислейн Максуел

В документален филм на ITV, плануван за лъчение във вторник, някогашният офицер Пол Пейдж, който защитаваше херцога на Йорк от 1998 до 2004 година, твърди, че Максуел е била толкоз близъка с принц Андрю, че й е било разрешено да влиза и излиза от Бъкингамския замък, когато реши, съобщи RT.
Докато работел в командото звено за отбрана на кралските особи, Пейдж декларира, че нейна колежка "си спомняла нейното посещаване 4 пъти за един ден ", защото тя постоянно посещавала принца, когато живеел в двореца.

Максуел посещава Бъкингамския замък през 2001 година, съгласно Пейдж, същата година, когато обвинителят на Джефри Епщайн Вирджиния Джуфре твърди, че принц Андрю е имал секс с нея в лондонската къща на английската световна персона.

„ За първи път срещнах Гислейн Максуел през 2001 година От метода, по който й беше разрешено да влиза и излиза от двореца по избор, разбрахме и подозирахме, че тя може да е имала интимна връзка с принц Андрю “, сподели Пейдж пред документалния филм.

Твърдението на Пейдж беше подкрепено от Юан Рели, банкер, който се сприятелява с Максуел през годините им в университета. Говорейки пред ITV, Рели твърди, че „ има чувството, че принц Андрю и Гислейн евентуално са били гаджета в предишното “ заради тяхната „ топлота един към различен “.

През 2009 година Пол Пейдж беше приет за отговорен за машинация с вложения в парцели на стойност 3 милиона английски лири.

Коментарите му ще бъдат излъчени, откакто американски съд постанови, че гражданското дело за полова корист против принц Андрю може да продължи.

След решението на съда

Принц Андрю отхвърли да разяснява изказванията, направени в документалния филм, съгласно ITV.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР