В дните 26-28 февруари тази година Панагюрище приюти последната надпревара

...
В дните 26-28 февруари тази година Панагюрище приюти последната надпревара
Коментари Харесай

Амиго е големият шампион във финалния турнир “Панагюрище рита”

В дните 26-28 февруари тази година Панагюрище приюти последната конкуренция от борбите в мини футбола в този именит български град. Техничарите от супер амбициозния план Амиго завоюваха изрично финалния четвърти за сезона шампионат от серията Панагюрище рита, проведен от Българската асоциация.

Предвождани от топ стрелеца и капитан Цветелин Анжелов, играчите в черно преобладаваха във всяка среща и не оставиха подозрение кой ще прибере медалите. На финала те победиха респектиращия тим на Криста Лом след триумф с 3:1. Самият Анжелов вкара цели 13 гола в шампионата и безапелационно бе определен за голмайстор на надпреварата. На двете трети места се подредиха тимът на Левски Футзал и този на Феникс Ловеч.

Полуфиналите в конкуренцията предложиха някои от най-емоционалните мачове за сезона. В първия тимът на Амиго навакса 2 гола закъснение през втората част и в профил след реми 5:5 и дузпи отбора от Ловеч. Левски Футзал пък за малко да повтори подвига, откакто от 1:5 против Криста стигна до почетна загуба с 4:5.

И този път шампионатът Панагюрище рита беше на топ равнище с безупречно съдийство и организация, като за следващата година се чака календарът на БАМФ да включва даже повече надпревари в града.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР