В днешно време Вие трябва да помните множество пароли. Имате

...
В днешно време Вие трябва да помните множество пароли. Имате
Коментари Харесай

KeePass Password Safe 1.41 Classic / 2.52 Professional

В днешно време Вие би трябвало да помните голям брой пароли. Имате потребност от ключова дума за логване в мрежата, e-mail акаунта, FTP паролата за достъп до персоналния Ви уебсайт, онлайн пароли за достъп до разнообразни уеб сайтове и услуги и така нататък Също, Вие би трябвало да ползвате друга ключова дума за всеки акаунт. Защото в случай че употребявате една и съща ключова дума за всичко и на всякъде, и някой по някакъв метод научи тази ключова дума, ще си имате съществени проблеми.

KeePass е open-source password сейф или управител, който ще Ви помогне да подредите всичките си пароли на несъмнено място. Можете да преместите всички свои пароли в една база данни, която да „ заключите “ с една съществена ключова дума или диск-ключ.

Така би трябвало да помните единствено една единствена ключова дума или да поставите диска-ключ с цел да отключите цялата база данни.

Тя се криптира като употребява най-хубавите и най-използвани логаритми за криптиране познати досега – AES и Twofish. Лиценз: Безплатен (Open Source) .

Повече за KeePass Password Safe можете да научите от нашата публикация.
Промени в:

Изтегли: (2.93 MB)
Изтегли: (1.53 MB)

Изтегли: (4.18 MB)
Изтегли: (3.05 MB)

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР