В днешно време промените се случват доста бързо, много информация

...
В днешно време промените се случват доста бързо, много информация
Коментари Харесай

Информацията за най-добро финансиране е най-важна при избора на банка

В днешно време измененията се случват много бързо, доста информация ни залива отвред. Човек мъчно се ориентира в морето от банкови предложения, а изборът му се затруднява в допълнение от непознати термини и банкови процедури. Изход от обстановката има и тя е консултация с самостоятелен кредитен съветник. Вече и в Сандански тази услуга е налична.

е един от новите кредитни консултанти във водещия кредитен медиатор Кредитланд. Тя има документ за приключено сполучливо образование, с над 30 годишен опит в обработка на документи. Запозната е с пазара на банковите заеми и бързо ще откри най-хубавите кредитни артикули за своя клиент.

Те ще бъдат съобразени с неговия кредитен профил и той ще може да направи осведомен избор за най-успешна реализация на своите проекти.

Кредитните консултанти на Кредитланд предлагат на хората, които са решили да изтеглят заем, първо да преценяват каква месечна вноска могат да си разрешат в дълготраен проект, като най-добре е тя да не надвишава 30-40 % от прихода им. Така в бъдеще, даже и събитията да се трансформират, това няма да ги сложи в усложнение:

„ Всеки би трябвало да дефинира каква вноска може да си разреши, да си реши бюджета, да обмисли дали да има застраховка по заема, с цел да може да диша умерено, когато изплаща задължението си “.

Професията кредитен съветник е относително нова за България, само че извънредно потребна за бъдещите кредитоискатели.

„ Ние сме безпристрастни при избора на банка. Освен това имаме застраховка „ професионална отговорност “, т.е. подсигуряваме, че им предлагаме трите най-хубави за тях предложения на пазара. има и професионална софтуерна платформа, която точно съпоставя изискванията за изтегляне на заем на другите банки. За клиентите остава свободата да създадат своя осведомен избор “.

За контакти:

Кредитланд ЕООД

Елена Банева,

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР