В днешния почивен ден от запад облачността ще се разкъсва

...
В днешния почивен ден от запад облачността ще се разкъсва
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 7 март

В днешния почивен ден от запад облачността ще се раздира и понижава. През деня над Западна и Централна България ще доминира слънчево време. Повече облаци ще има над източните региони. Ще е съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред -4° и 1°, а оптималните сред 6° и 11°. Атмосферното налягане ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца. Това заяви за Агенция „ Фокус ” дежурният синоптик Виктория Клещанова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще е съвсем безшумно. Максимални температури на въздуха 5°-7°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините облачността ще се раздра и намалее, в масивите от Западна България - до слънчево време. Ще духа сдържан югозападен, по високите и открити елементи - и мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 0°, а на 2000 метра - към -5°.
В първия ден от новата седмица ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Ще има променлива облачност, над доста региони - намаляваща до най-вече слънчево. Дневните температури ще се покачат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР