В действителност в началото на годината половинката на футболиста беше

...
В действителност в началото на годината половинката на футболиста беше
Коментари Харесай

Никоя Българска Фолкпевица Не Е Стигала Чак До Там! Замесиха Алисия В Международен Скандал!

В реалност при започване на годината половинката на футболиста беше свалена от полет от Москва до Алмати поради оказан от нейна страна опит върху екипажа.

Половинката на съветския национал твърдяла, че е майор във федералната работа. Тя се пробвала да окаже напън върху екипажа.

Въпросната обява е съпроводена със селфи на Алисия от обществените мрежи. Селфито й не може да бъде комплицирано поради характерната татуировка на бедрото на изпълнителката.

Но с изключение на фотографията на Алисия, репортерката, написала публикацията е добавила още снимки на същинската госпожа Алиса Аршавина. От тях се вижда, че двете дами нямат нищо. Единствената им аналогия е в цвета на косите.



И до момента в който за шведската журналистка грешката може да се оправдае, то за родните медии няма опрощение. Новината за госпожа Аршавина и у нас се тиражира със фотографията на Алисия.

Читателите остават с усещане, че Алисия е брачната половинка на Аршавин и двамата са сключили скрито брак, защото изпълнителката в никакъв случай не е говорила за него, написа Пик.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР